«Матрицю» перезапустять

15 березня 2017,  21:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. готує перезапуск культової «Матриці».

Сайт The Hollywood Reporter повідомляє, спираючись на джерела, близькі до студії Warner Bros., що вона почала активно займатися перезапуском популярної науково-фантастичної трилогії «Матриця», де головну роль зіграв Кіану Рівз.

Над сценарієм нової «Матриці» працює Зак Пенн, який придумував «Останнього кіногероя», «Людей Ікс 2» і «Месників». Також він написав сценарій до майбутнього науково-фантастичного екшену «Першому гравцеві приготуватися», який зняв Стівен Спілберг. Тому вибір сценариста для перезапуску культової кінострічки, що отримала 4 «Оскара», дуже підходящий.

Хто може замінити Рівза на посаді головного героя? Джерела повідомляють, що студія зацікавлена в тому, щоб його зіграв зірка «Кріда» Майкл Б. Джордан, але проект знаходиться на ранній стадії, тому ще рано говорити про його каст.

Режисери і сценаристи оригінальної трилогії Лана і Лілі Вачовські поки не беруть ніякої участі у створенні нової «Матриці». Що ж стосується участі її зірок Рівза, Лоуренса Фішберна, Керрі-Енн Мосс або Х'юго Вівінга, без яких неможливо уявити цю історію, в новому фільмі, з цим студії, як і самим акторам, ще належить визначитися.

Перша «Матриця» вийшла на екрани в 1999 році і розповіла про пригоди програміста на ім'я Нео, який починає усвідомлювати, що його існування пригнічується, і з часом він стає єдиною надією людства на те, щоб повалити гнобителів.

Всього трилогія заробила в світовому прокаті $1,6 мільярда.

Як ви ставитеся до того, що «Матрицю» перезапустять? Залишайте свої думки з цього приводу в коментарях.

944 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: