Відео дня: Кіану Рівз та Керрі-Енн Мосс їдуть на мотоциклі на зйомках фільму «Матриця 4»

20 лютого 2020,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося цікаве відео зі знімального майданчика очікуваного науково-фантастичного бойовика «Матриця 4», яке показує Кіану Рівза та Керрі-Енн Мосс в їхніх культових образах Нео і Трініті.

Зйомки продовження трилогії «Матриця» зараз тривають в Сан-Франциско, і на цьому тижні в нічний час на його вулицях перехожі стали свідками того, як режисерка Лана Вачовські (її ви можете упізнати по помаранчевим дредам) на спеціальній мобільній платформі знімає сцену погоні на мотоциклі за участю головних героїв.

Відео показує, що за кермом мотоцикла сидить Трініті, а Нео сидить за нею і в цей раз він більше схожий на Джона Уіка, ніж на самого себе, оскільки Рівз залишився зі своїм довгим волоссям і бородою.

Нижче ви можете подивитися фотографії зі зйомок даного епізоду, якими у вівторок поділився сайт Newzandar News.

Разом з Рівзом і Мосс в четвертій частині повернеться актриса Джада Пінкетт Сміт, яка знову втілить Ніобе, одну з повстанців, які борються проти машин та Матриці.

Також компанію їм в кадрі складуть Ніл Патрік ГаррісЯк я зустрів вашу маму», «Загублена»), Пріянка ЧопраБаза Куантіко», «Рятувальники Малібу»), Джонатан ГроффЛузери», «Крижане серце»), Яхья Абдул-Матін IIАквамен», «Хранителі») та Джессіка ГенвікГра престолів», «Залізний кулак»).

Прем'єра фільму «Матриця 4» очікується 20 травня 2021 року.

4275 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: