Патрік Стюарт вирішив попрощатися з роллю Професора Ікс

27 лютого 2017,  00:12 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Виконавець ролі Професора Ікс Патрік Стюарт повідомив, що «Логан: Росомаха» стане його прощанням з цим образом.

Супергеройський екшен «Логан: Росомаха» стане фінальним фільмом трилогії про сольні пригоди мутанта Х'ю Джекмана, який прощається з цією роллю, а тепер стало відомо, що він також стане останнім і для Стюарта в образі могутнього мутанта Чарльза Ксав'єра відомого як Професор Ікс.

В інтерв'ю для SiriusXM Стюарт розповів, як вони з Джекманом і режисером Джеймсом Менголдом подивилися «Логан: Росомаха»:

Тиждень тому, у п'ятницю в Берліні, ми втрьох сіли й подивилися фільм. І я так був зворушений, набагато сильніше, ніж я був вражений при першому перегляді.

Цей перегляд виявився дуже емоційним для акторів:

Можливо це через компанію цих двох хлопців, але фільм закінчився — це визнання — але в один момент [Х'ю] потягнувся, взяв мене за руку в ті останні хвилини [фільму], і я побачив, як він ось так [витирає сльозу], і потім я зрозумів, що тільки що зробив те ж саме. Потім закінчився фільм... і нам потрібно було піднятися на сцену, але не раніше, коли закінчилися титри.

Стюарт вважає, що «Логан» стане ідеальним фільмом для того, щоб попрощатися з Ксавьером:

Отже, у нас було небагато часу посидіти там, і, поки я там сидів, я зрозумів, що ніколи не буде кращого, більш ідеального, більш чуттєвого, емоційного і прекрасного способу попрощатися з Чарльзом Ксавьером, ніж цей фільм. Тому я сказав [Х'ю] того ж вечора: «Я теж йду. Це кінець».

Вперше в образах Росомахи і Професора Ікс Джекман і Стюарт з'явилися в «Людях Ікс» 2000 року, тому їх одночасне прощання з цими персонажами є дуже символічним. Запасайтеся перед переглядом носовичками.

Фінальний український трейлер супергеройського екшену Менголда дивіться тут.

В українські кінотеатри «Логан: Росомаха» прибуде 2 березня.

721 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: