«П'ятдесят відтінків темряви» очолили український прокат

16 лютого 2017,  23:41 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

У свій перший уїк-енд прокату в Україні еротична мелодрама «П'ятдесят відтінків темряви» заробила 18,5 мільйонів гривень.

Сіквелу «П'ятдесяти відтінків сірого» вдалося змістити з першого місця українського бокс-офісу пригодницько-фентезійний екшен «Велика стіна», в якому Метт Деймон б'ється на Великій китайській стіні з монстрами.

За півтора тижні в українському прокаті «Велика стіна», знята відомим китайським режисером Чжаном Імоу, заробила 25,6 мільйонів гривень, і зараз займає 2-е місце в рейтингу зборів минулих вихідних.

Двома іншими прем'єрами минулого тижня виявилися бойовик «Джон Уік 2», де Кіану Рівз повернувся в образі куленепробивного найманого вбивці, і мультфільм «Лего Фільм: Бетмен», спін-офф «Лего. Фільм» про повсякденне і супергеройське життя Темного лицаря.

«Джон Уік 2» заробив за перший уїк-енд в Україні 6,3 мільйона гривень, а «Лего Фільм: Бетмен» — 3,95 мільйонів гривень.

В американському прокаті навпаки Бетмен зміг надерти дупу Джону Уіку, обігнавши його за касовими зборами, але їм усім американці все-таки віддали перевагу ті ж «П'ятдесят відтінкам темряви», які за п'ять днів світового прокату зібрали $159,3 мільйона, що в перекладі на гривні складе 4,3 мільярда.

На 5-му місці бокс-офісу в минулі вихідні виявився хоррор «Дзвінки», який до цього дебютував на 2-му місці. Він вийшов в прокат два тижні тому разом з «Великою стіною», і на даний момент українські глядачі принесли новій главі про прокляту касету і моторошну дівчинку Самару 9,9 мільйонів гривень.

Чи варто йти в кіно на «П'ятдесят відтінків темряви», читайте в нашій рецензії.

1245 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: