Перший постер українського мультфільму «Мавка. Лісова пісня»

26 січня 2017,  14:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Український мультфільм «Мавка. Лісова пісня» обзавівся першим постером.

«Мавка. Лісова пісня», виробництвом якого займаються анімаційна студія Animagrad і кіностудія FILM.UA, розповість історію кохання Мавки із знаменитої п'єси Лесі Українки «Лісова пісня».

Офіційний синопсис мультфільму:

Наша історія — про кохання. Про кохання Мавки, молодої берегині і володарки лісу, і простого сільського коваля — Лукаша. Герої належать до таких різних світів — міфічного чарівно-природного і буденно-побутового, що їх щастю, здавалося б, не судилося відбутися. Але любов перемагає всі умовності і перепони, з'єднуючи люблячі серця.

Перший офіційний постер цього анімаційного фентезі є портретом Мавки, чиє обличчя прикрашено різними символами, а голова увінчана вінком з лісових трав і квітів. У героїні будуть жовті очі і світло-блакитне волосся, яке, як не дивно, виглядаєть цілком органічно, особливо, якщо враховувати міфічне походження Мавки.

Назву «Мавка. Лісова пісня», представлена тут в англійському варіанті, виконана на постері в стилі слов'янських рун, таким чином творці мультфільму підкреслюють, що його сюжет натхненний «унікальними етнічними матеріалами – слов'янськими міфами і давніми язичницькими віруваннями».

Концепт-арт, що показує, як змінювався зовнішній вигляд головної героїні на різних стадіях розробки історії, ви знайдете тут.

Клікайте на постер, щоб розглянути його в кращій якості.

Прем'єра мультфільму «Мавка. Лісова пісня» очікується у 2018 році.

2835 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: