Цінна пораду від Тоні Старка з першого трейлера «Людини-павука»

14 грудня 2016,  00:23 | Цитати | Автор: Елена Стрельбицкая

Тоні Старк повернувся в дебютному трейлері «Людини-павука: Повернення додому», щоб дати Пітеру Паркеру дуже цінну пораду.

Найкращим моментом дебютного трейлера нового «Людини-павука» без сумнівів стали бітьківсько-синівськи відносини Тоні Старка і Пітера Паркера, які вперше зустрілися цієї весни в «Першому меснику: Протистояння».

Під час ворожнечі Капітана Америки і Залізної людини юний супергерой, стріляючий павутиною, виступив на боці другого, за що після і отримав новий крутий костюм з крилами і ментора в особі Старка в подарунок. А в сольнику Людини-павука Старк з'явиться, щоб сказати кілька напутніх слів перед тим, як відпустити цього новоспеченого супергероя у вільне плавання.

На питання Пітера про те, чи став він вже Месником, чи йому ще потрібно пройти якийсь відбір, Тоні відповідає в трейлері:

Не роби того, щоб зробив я. І не роби того, щоб я не зробив. Між цими двома обмеженнями існує «сіра зона», в її рамках і дій.

Корисна порада, чи не так? Але оскільки кожен сам для себе визначає цю саму «сіру зону», то Пітер дуже скоро знаходить предостатньо небезпеки на свою голову та інші частини тіла. Так що Залізній людині доведеться знову заїхати в Квінс, щоб допомогти юному Меснику вже не словом, а ділом.

В образах Пітера Паркера і Тоні Старка в фільмі повернуться Том Холланд і Роберт Дауні мол., а компанію їм складуть Маріса Томей, Майкл Кітон, Зендея Коулман, Дональд Гловер, Джейкоб Баталон і Джон Фавро.

В українські кінотеатри «Людина-павук: Повернення додому» прилетить на своїй павутині 6 липня 2017 року.

9166 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: