Ньют Скамандер не буде головним героєм всіх «Фантастичних звірів»

26 листопада 2016,  19:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У нас є не зовсім радісна новина для шанувальників Едді Редмейна. Його Ньют Скамандер не буде очолювати всі п'ять фільмів-пріквелів «Гаррі Поттера».

Натхненням для екранізації «Фантастичних звірів і де їх шукати» послужив підручник авторства Ньюта Скамандера, написаний, зрозуміло, Дж.К. Роулінг, де герой описав всіляких тварин чарівного світу. Тому без нього було б важко уявити «Фантастичних звірів», але, схоже, через кілька фільмів він поступиться місцем головного героя іншому чаклунові чи відьмі.

Про це розповів в інтерв'ю для Cinema Blend продюсер Девід Хейман, який також працював над Поттеріаною:

Не думаю, що [Ньют] буде серцем усіх [п'яти фільмів].

Але не поспішайте засмучуватися передчасно, оскільки у нас ще буде шанс відправитися в мінімум одну нову пригоду з Ньютом і його новими друзями Тіною і Квіні Голдштайн і Джейкобом Ковальські, в образах яких на екран повернуться Кетрін Вотерстон, Елісон Судол і Ден Фоглер. Хейман це підтверджує у тому ж інтерв'ю:

Але вважаю, що він – разом з Тіною, Квіні і Джейкобом – буде частиною наступного.

Тому щодо сіквела можна не переживати, до того ж, в ньому з'явиться молодий Дамблдор, і їх протистояння з Гріндевальдом стане центром історії.

Ось тільки після відходу Ньюта неясно, чи будуть наступні фільми також називатися «Фантастичні звірі і де їх шукати», або ж їх назва буде змінена на щось більш близьке до «Гаррі Поттера».

Сценарії до всіх п'яти фільмів Роулінг напише особисто, а в режисерському кріслі сіквела повернеться Девід Йейтс.

Перших «Фантастичних звірів і де їх шукати», нашу рецензію на яких читайте тут, вже можна побачити в українських кінотеатрах. Прем'єра їх сіквела очікується у 2018 році.

859 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: