Рецензії на (2008)

7 листопада 2008,  00:29 | Рецензії | Автор: svoye.at.ua

Сьогодні сходив на цю стрічку в кінотеатр і вирішив поділитись враженями з побаченого.

Анна Феріс, білявка, відома своїми ролями в "дуже страшних кіно", грає в стрічці таку собі пай-дівчинку, дівчинку, яку постійно оточують люди та увага. Вона живе і бачить себе "Дівчиною місяця", на обкладинці Playboy.

Все йде добре. Але в один момент все ламається, і вона опиняється за межами розкішного маєтку, покинута сама і без домівки... Початок як у якісь мелодрамі... Чи не правда? ;)

Виявляється, вона зовсім не готова до життя поза межами маєтку, все сприймає буквально та слухняно виконує все, що їй кажуть (згадується момент, коли її зупинив поліцейський, і, дістаючи з кишені трубку для перевірки вмісту алкоголю в крові, говорить їй "Візьми це в рот", що вона слухняно і вправно виконує... Мабуть всі здогадались, що вона взяла зовсім не трубку :))

Покинута і забута, вона направляється на пошуки житла і потрапляє в гуртожиток, де стає куратором жіночої групи "Зета", в яку входять мабуть найстрашніші дівчата студмістечка. І, як ведеться у добрих американських студентських комедіях, у них є конкурент, братство, в яке входять всі "вершки" студенства.. На днях мають оголосити про закриття "Зети", всі в розпачі, адівчата з ворожого табору зловтішаються. І тут на допомогу приходить наша героїня.

Вона вселяє віру в сестер з "Зети", перетворює їх в справжніх красунь, вчить, як поводитись правильно з хлопцями, хоча в один момент вона сама не знає, що потрібно з ними (хлопцями) робити! (епізод вечері з Олівером (якщо не помиляюсь;)).

В результаті, думаю ніхто не сумнівався, "Зету" ніхто не закриває, а навпаки, в неї горять бажанням потрапити всі першокурсниці... Одним словом - хеппі енд.

Дивлячись цей фільм, промайнула думка, що цю стрічку замовив сам Хью Хефнер (власник Playboy, Він, до речі, теж грає в стрічці! Звичайно, що самого себе!), щоб показати суспільству, що дівчата з Playboy - це не тільки силіконові груди, упругі попки і т.п., а це дівчата, в яких є серце, почуття, розум! Звичайно, що в тому, що в цих білявок все це присутнє, ніхто й не сумнівається ;)

Безглуздя, скажете ви, і я з вами погоджусь: "Навіщо Хефнеру міняти думку суспільства, якщо всім і так добре?!" Правда. А може і ні.. :-Р

Підсумовуючи все написане і ненаписане, скажу так : "Загалом стрічка весела. Вона не давить на мозги. Не заставляє думати. Просто розслабтесь і веселіться, продивляючись цю стрічку."

P.S. Дивився стрічку з українським перекладом. Супер! Дуже веселий дубляж! Веселі слова! Навіть деякі запам"ятав.. "Піндус", наприклад... Ще є одне, вертиться на язику, але його не напишу, а раптом помилюсь, хтось ще скажу, що нецензурні слова використовую! :)))