Новини про фільм (2017)

1 жовтня 2018,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові дубльовані трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», супергеройського фільму «Темний фенікс» та драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», а також свіжі трейлери майбутніх українських картин «DZIDZIO Перший раз», «Донбас» і «11 дітей з Моршина».

Читати далі...
28 вересня 2018,  23:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Хелена Бонем Картер і лауреатка «Оскара» Гіларі Свонк борються з системою охорони здоров'я в офіційному трейлері біографічної драми «55 кроків».

Фільм «55 кроків» заснований на надихаючій історії жінки Елеанор Різ (Картер), яка страждає від психічного захворювання і змушена приймати таблетки, які не допомагають їй, а роблять її стан ще гіршим. Вона вирішує подати позов, щоб компетентні пацієнти психіатричних установ мали право вибору в своєму лікуванні. За позов береться цілеспрямована адвокатка Колетт Г'юз (Свонк), з якою у Елеанор починається міцна дружба.

На офіційних онлайн-платформах новий фільм данського режисера Білле АугустаБудинок духів», «Знедолені») стане доступний для перегляду з 16 жовтня.