Новини про фільм (2016)

31 серпня 2016,  21:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікувана адаптація роману Джона Стейнбека «І програли бій», чиїм режисером і виконавцем головної ролі виступив Джеймс Франко, отримала перший трейлер, який представляє її зоряний каст по обидва боки барикад, на яких опинилися Нат Вулф, Роберт Дювалл, Ед Харріс, Сем Шепард, Вінсент Д'Онофріо, Селена Гомес, Джош Хатчерсон і Брайан Кренстон.

12 червня 2016,  14:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Адаптация романа Джона Стейнбека «И проиграли бой», снятая Джеймсом Франко, обзавелась новым постером, представляющим первый взгляд на всех ее основных персонажей в воплощении звездного каста.

Читати далі...
2 лютого 2015,  16:41 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Франко зібрався екранізувати роман американського класика Джона Стейнбека «І програли бій» і запросив там зіграти Роберта Дювалла, Еда Харріса, Селену Гомес, Брайана Кренстона, Вінсента Д'Онофріо і Денні МакБрайда.

Крім того, що Джеймс Франко виступить режисером кінокартини, він зіграє головну роль. Але поки невідомо, хто кого зіграє з акторів, які нещодавно приєдналися до проекту. Франко вже знімався разом з Селеною Гомес у «Відв'язних канікулах» і багато разів працював з Денні МакБрайдом. Компанію їм складуть актори з вражаючим послужним списком: володар «Оскара» Роберт Дювалл, 4-кратних оскарівський номінант Ед Харріс, лауреат «Золотого глобуса» Брайан Кренстон і номінант на премію «Еммі» Вінсент Д'Онофріо.

«І програли бій» («In Dubious Battle») був опублікований в 1936 році і розповідає історію активіста, який потрапив у саму гущу Робочого руху в Каліфорнії в 1930-х роках. Це буде перша екранізація цього роману на великому екрані.

Раніше Франко вже працював з більш відомим твором Стейнбека «Про мишей і людей», зігравши одну з головних ролей в однойменному бродвейському спектаклі, чия кіноверсія продовжує йти в кінотеатрах різних країн.

Адаптацією роману «І програли бій» займається сценарист Метт Рейджер, який працював з Франко над фільмами «Коли я помирав» і «Шум і лють», вони обидва були засновані на романах Вільяма Фолкнера.

Зйомки екранізації почнуться вже в березні.