Новини про фільм (1999)

13 березня 2020,  20:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки комедійної франшизи «Американський пиріг» Елісон Генніген та Едді Кей Томас стали запрошеними акторами в серіалі Джейсона Біггза «У меншості».

Читати далі...
20 травня 2019,  20:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка комедійної франшизи «Американський пиріг» Джейсон Біггз очолив каст нового американського ситкому «Outmatched», трейлер якого представив канал Fox.

Серіал «Outmatched» («Перевершені числом») буде комедією про простих батьків Майка (Джейсон Біггз) та Кей (Меггі Лосон), які живуть в Атлантік-Сіті та виховують чотирьох дітей, і оскільки троє з них є юними геніями, парі доводиться старатися з усіх сил, щоб провести хоча б один нормальний сімейний день.

Дати прем'єра у ситкому «Outmatched» поки немає.

18 жовтня 2018,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер гарячої української комедії «Секс і нічого особистого», де присутні моменти в дусі фільмів «Американський пиріг», «Це безглузде кохання» і навіть «П'ятдесят відтінків сірого».

Коли на пропозицію руки і серця тобі кажуть, що ти в ліжку повний нуль, тут не до жартів. Убитий горем Сергій (зірка фентезі «Сторожова застава» Роман Луцький) приймає чоловіче рішення і їде до Праги на Новий рік до свого друга Василя (Сергій Притула). Після ночі обломов в стрип-клубі він випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною (Анжеліка Ніколаєва), яка обіцяє зробити з нього супергероя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня дівчина.

В український прокат комедія «Секс і нічого особистого» увірветься 20 грудня.

8 вересня 2018,  20:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Американський пиріг» Шонн Вільям Скотт стає новим напарником Деймона Вайанса в 3 сезоні детективного серіалу «Смертельна зброя».

Після звільнення з серіалу Клейна Кроуфорда, який грав роль Мартіна Ріггса, через його непрофесійну поведінку на знімальному майданчику у копа Роджера Мерти (Вайанс) з'явиться новий напарник. Ним стане детектив Веслі Коул (Скотт), колишній міжнародний агент-оперативник ЦРУ, який скрізь був і все бачив. І новий промо-ролик «Смертельної зброї» демонструє, що Коул є великим любителем адреналіну, як і Ріггс.

Познайомитися з новим героєм ближче ви зможете з 25 вересня.