Новини про фільм (2013)

26 вересня 2019,  23:57 | Новини фільмів

Презентуємо офіційний український трейлер детективного горор-трилера «Чорне Різдво» від студії Blumhouse і режисера Софі Такал, прем'єра якого відбудеться 9 січня 2020 року.

На свята, в розпал новорічних вечірок в коледжі відбувається серія жахливих вбивств молодих студенток. Але розплата не забариться… Дівчата нового покоління не хочуть ставати безпомічними жертвами і кидають виклик жорстокому маніяку. Хто був мисливцем стане здобиччю!

Головну героїню «Чорного Різдва» втілює англійська акторка Імоджен Путс, відома завдяки фільмам «Бруд», «Need for Speed: Жага швидкості» і «28 тижнів потому».

9 листопада 2013,  03:36 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Божевільний, дикий, сексуальний, шалений, розпусний, брудний, похмурий, божевільний, збочений, образливий.

Деякі копи грають брудно і тільки Брюс Робертсон грає на виліт.

Від автора книги «На голці» - Ірвіна Велша.

Джеймс МакЕвой, Джемі Белл і Джим Броудбент у кримінальній комедії «Бруд».

«Найбільш захоплюючий фільм року», «Чудово, жваво і дуже потужно», «Блискуче закручений сюжет», «Вершина в кар'єрі Макевоя», «Неприборкана і уїдлива пишність» , «Тріумф!» - Ось так оцінила британська преса «Бруд», екранізацію роману культового шотландського письменника Ірвіна Велша.

Фільм «Бруд», що стартував в Англії 4 жовтня, за перший уікенд зібрав $1,4 млн.

У російських кінотеатрах фільм вийде 28 листопада а про українські поки нічого не чутно. І проте фільм обов'язково повинен бути доданий у вочліст.