Новини про фільм (2007)

26 вересня 2019,  23:57 | Новини фільмів

Презентуємо офіційний український трейлер детективного горор-трилера «Чорне Різдво» від студії Blumhouse і режисера Софі Такал, прем'єра якого відбудеться 9 січня 2020 року.

На свята, в розпал новорічних вечірок в коледжі відбувається серія жахливих вбивств молодих студенток. Але розплата не забариться… Дівчата нового покоління не хочуть ставати безпомічними жертвами і кидають виклик жорстокому маніяку. Хто був мисливцем стане здобиччю!

Головну героїню «Чорного Різдва» втілює англійська акторка Імоджен Путс, відома завдяки фільмам «Бруд», «Need for Speed: Жага швидкості» і «28 тижнів потому».

9 червня 2007,  08:30 | Рецензії | Автор: Малуха Даниил

„28 тижнів через" - це продовження британського трилера про зомбі Денні Бойла «Обитель Зла: Апокаліпсис".

Операторська робота заслуговує похвали. Відмінно передана атмосфера занедбаного, захопленого вірусом Лондона. Створюється враження, що тут насправді пройшла революція або чергові масові безладдя. Фреснадільо доводилося знімати Лондон вночі, коли він був порожній від буркотливих жителів, які не хотіли терпіти утиски через зйомки вдень. Професійно передані криваві сцени, червона рідина так і хоче виплеснутися прямо з екрана. Це видовище не для вразливих.

Не сказати про гру акторів - не сказати нічого! Вона не страждає банальністю. Тут ми не побачемо порожніх пафосних і героїчних промов. Всі герої піддаються звичайним людським якостям: боягузтву, страху, суму, жалості, і актори передають це з незвичайним реалізмом.

Сюжетне завершення стрічки, яке виявилося цілком очікуваним для фільмів про зомбі, розташовує до очікування зняття продовження під назвою «28 місяців по тому».

Тому нам залишається тільки набратися терпіння й чекати нової хвилі "пригод" зомбі.