Новини про фільм (2018)

19 серпня 2018,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та пригодницького фільму «Робін Гуд», повноцінний трейлер картини Гаспара Ное «Екстаз» і фінальний трейлер української фантастики «Бобот та Енергія Всесвіту», чия прем'єра відбудеться наприкінці серпня.

Читати далі...
17 серпня 2018,  01:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нецензурні трейлери чорної комедії Брайана Хенсона «Іграшки для дорослих» шокували глядачів своїми порнографічними моментами за участю маппетів, і в новому промо-відео вони вирішили зачитати ці враження в стилі «Злих твітів» від Джиммі Кіммела.

Тримайте дітей подалі від екрану! Фільм Хенсона покаже маппетів, які нецензурно висловлюються, помирають від вогнепалу і займаються сексом. Коли в небезпечному районі Лос-Анджелеса, де люди і маппети живуть поруч одні з одними, хтось починає вбивати колишніх учасників культового телешоу, коп-людина Конні Едвардс (Мелісса Маккарті) і коп-маппет Філ Філіпс (Білл Барретта) об'єднуються, щоб знайти злочинця.

Дивіться також другий трейлер без цензури фільму «Іграшки для дорослих» за участю Елізабет Бенкс. У кіно з 27 вересня.

14 серпня 2018,  14:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо вас шокував перший трейлер без цензури чорної комедії «Іграшки для дорослих», то подивіться другий, де маппети займаються всіма нецензурними речами, які ви тільки можете собі уявити.

Маппети 35 років розважали дітей, а тепер вони вирішили знятися у фільмі для дорослих. Картина «Іграшки для дорослих» буде брудною комедією, чиї події розвиваються в злочинному районі Лос-Анджелеса, де люди і маппети виживають, як можуть. І коли хтось починає вбивати колишніх учасників культового телешоу маппетів, за розслідування беруться людина Конні Едвардс (Мелісса МакКарті) і маппет Філ Філіпс (Білл Барретта), які повинні знайти спільну мову, щоб розкрити справу.

Також трейлер показує персонажів у втіленні Елізабет Бенкс, Майї Рудольф і Джоела МакГейла.

Дивіться також перший український трейлер «Іграшки для дорослих». В кінотеатрах України фільм Брайана Хенсона прибуде 27 вересня.

3 червня 2018,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий офіційний ТБ-ролик супергеройського фільму «Людина-мураха і Оса», фінальний трейлер картини «Вісім подруг Оушена», повноцінний трейлер діснеївського фентезі «Крістофер Робін», музичний трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», а також нові українські трейлери до різноманітних літніх комедій і жахів.

Читати далі...
29 травня 2018,  13:51 | Оновлення

Представляємо український rеd-band трейлер фільму «Іграшки для дорослих» з Меліссою МакКарті у головній ролі.

Лос-Анджелес — місто, в якому водяться великі гроші, знаменитості та дорослі розваги. У цьому місці ляльки живуть разом з людьми. В один із днів у місті починають відбуватися загадкові злочини, так чи інакше пов'язані із зірками з популярного телевізійного шоу. За це розслідування беруться приватний детектив та жінка-поліцейський.

Дивіться у кіно восени 2018 року.

20 травня 2018,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим новые трейлеры фантастического экшена «Дэдпул 2», шпионского боевика «Миссия невыполнима: Фолаут», музыкального байопика «Богемная рапсодия», мультфильма «Суперсемейка 2», экшена «План побега 2» и нового сериала «Зачарованные».

Читати далі...
18 травня 2018,  19:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ніякого Сезаму. Тільки вулиці.»

Кінокомпанія STX Entertainment опублікувала перший трейлер кримінальної комедії «Іграшки для дорослих», який показує життя маппетів без цензури.

Події фільму розгортаються в зубожілих районах Лос-Анджелеса, де маппети і люди живуть по сусідству. Двоє копів з одним загальним секретом, людина Конні Едвардс (Мелісса МакКарті) і маппет Філ Філіпс (Білл Барретта), об'єднуються, щоб разом розкрити серію жорстоких вбивств колишніх учасників культового телешоу маппетів.

Світова прем'єра «Іграшок для дорослих», де також знялися Елізабет Бенкс, Джоел МакХейл та Майя Рудольф, відбудеться в серпні. Коли фільм Брайана Хенсона прибуде в українські кінотеатри, поки не повідомляється.