Софі ЛоренSophia Loren

Софі Лорен / Sophia Loren
Повне ім'я: Sofia Villani Scicolone
Народилася 20 вересня 1934
Зріст: 174 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Софі Лорен

Hollywood, No Sex Please! (2017) ... Cesira
Людський голос (2014) ... Angela
Я – Дівайн (2013) ... Kay
Спеціальне колекційне видання (2010) ... Jimena
Мій будинок повний дзеркал (2010) ... Romilda Villani
Дев'ять (2009) ... Mamma
Фаршировані перці йдуть у справу (2004) ... Maria
У скляному будинку (2004) ... Teresa Innocente
Тільки між нами (2002) ... Olivia
Франческа і Нунціата (2001) ... Francesca Montorsi

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Софі Лорен. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Софі Лорен

Написати коментар...
Написати коментар...