Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Марлен ЛозеMarleen Lohse

Марлен Лозе / Marleen Lohse
Родилась 28 февраля 1984; Soltau, Lower Saxony, Germany
50%
0
50%
0

Фильмография Марлина Лосе

М убийца (2019) ... Verkäuferin
Клео (2019) ... Cleo
Flucht durchs Höllental (2018) ... Maja Wendt
La Palma (2018) ... Sanne / Alba
Das Leben meiner Tochter (2018) ... актриса
Blaumacher (2017) ... Simone
Peep and the Paperplane (2016) ... Ruby Redhead / Cate the Caterpillar / Butterfly
Der mit dem Schlag (2016) ... Ute Amper
Метанойя Берлина (2016) ... Kore, сценарист

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений Марлина Лосе. но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение Марлина Лосе

Написать комментарий...
Написать комментарий...