Наступні проєкти Флоренс П'ю: де незабаром можна буде побачити зірку другої «Дюни»

14 марта 2024,  16:57 | Кастинг

Якщо вам теж дуже сподобалася принцеса Ірулан Корріно у фантастичному блокбастері «Дюна: Частина друга», яку втілила Флоренс П'ю, то у нас є гарна новина. Цього року її можна буде побачити у ще одному фільмі.

Наступним кінопроєктом Флоренс, що вийде на великі екрани, буде романтична драма «We Live in Time», де компанію їй складе Ендрю Гарфілд. У цій стрічці режисера Джона Краулі Флоренс та Ендрю втілять закохану пару, проте деталі сюжету досі тримаються в таємниці, тож чекаємо реліз трейлера.

Тим часом Флоренс вже розпочала зйомки в наступному супергеройському блокбастері від Marvel Studios «Громовержці», які затрималися через минулорічний страйк акторів та сценаристів. Його прем'єра відбудеться 24 липня 2025 року.

В «Громовержцях» вона знову зіграє Єлену Бєлову, молодшу сестру Наташі Романової, також відомої як Чорна вдова. Кажуть, що Єлена буде лідеркою нової супергеройської команди MCU, яка називатиметься Громовержці.

Щодо продовження «Дюни», то якщо Дені Вільньов справді зніматиме третью частину, Флоренс повернеться в ній в образі принцеси Ірулан, яка матиме більшу роль.

А минулого року ви могли бачити акторку в оскароносному байопіку «Оппенгеймер» режисера Крістофера Нолана, який отримав 7 премій «Оскар».

402 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: