Дженніфер Лопес приголомшила трейлером свого нового фільму «This Is Me…Now: A Love Story»

31 января 2024,  21:01 | Новости фильмов

Це її історія. Відома співачка й акторка Дженніфер Лопес підготувала для своїх шанувальників великий подарунок фільм «This Is Me…Now: A Love Story», трейлер якого підкорює своїми візуальними ефектами й дивує її новим амплуа.

Стрічка «This Is Me…Now: A Love Story» («Це я... зараз: Історія кохання») присвячена дев'ятому студійному альбому співачки, що називається «This Is Me…Now». Він є сиквелом її третього альбому «This Is Me... Then», який вийшов у 2002 році.

Цей фільм буде музичною подорожжю з новими треками Лопес, він буде «інтимним, фантастичним та розповідним відображенням подорожі Лопес у пошуках кохання». У деяких сценах тут з'явиться чоловік співачки Бен Аффлек.

Цікавий факт: для сцен весілля Лопес обрала сукню українського бренду Івана Фролова, яка сподобалася її стилістам ще на показі й існує в єдиному екземплярі.

Фільм «This Is Me…Now: A Love Story» вийде 16 лютого на американській стримінговій платформі Amazon Prime.

Минулого року Лопес зіграла головні ролі у пригодницькій романтичній комедії «Нестримне весілля», яку можна було подивитися у кінотеатрах, та у екшен-трилері «Мати», що доступний для перегляду на Netflix.

Ви також можете подивитися на платформі Netflix документальну стрічку «Дженніфер Лопес: Шоу тільки починається», присвячену її 50-річчю.

594 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: