Новий сезон серіалу Ніла Геймана «Добрі передвісники» вийде у липні

12 мая 2023,  02:05 | Новости сериалов

Скучили за цими янголом та демоном? Свіжий постер хітового фентезійного серіалу «Добрі передвісники» з Майклом Шином і Девідом Теннантом у головних ролях розкриває, що прем'єра його нових серій відбудеться 28 липня.

Серіал «Добрі передвісники» є адаптацією однойменної книги відомих письменників Ніла Геймана і Террі Пратчетта, що розповідає про незвичайну дружбу янгола Азірафеля (Майкл Шин) та демона Кроулі (Девід Теннант), які об'єднують свої зусилля, щоб зупинити Апокаліпсис.

У фіналі першого сезону завдяки їхнім відвазі та хитрощам Апокаліпсис вдалося відвернути, тож на постері майбутнього сезону вони відпочивають у книжному магазині Азірафеля, що знаходиться у Лондоні. Але вже скоро цю парочку чекає нова таємниця, яку їм доведеться розплутувати разом. Що це за таємниця дізнаємося з виходом трейлера (чи нових серій).

Пратчетт помер у 2015 році, і Гейман вирішив не писати другу книжку без нього, тож сюжет другого сезону буде повністю оригінальною ідеєю письменника, заснованою на дружбі головних героїв та їхньому світі.

Прем'єра першого сезону «Добрих передвісників» відбулася ще в 2019 році, а потім їм на заваді стала пандемія коронавірусу, за яку Шин і Теннант встигли зняти ще один серіал «Постановка​», який підкорив серця глядачів та критиків.

1224 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: