«Остання подорож Деметри»: український трейлер нової адаптації Брема Стокера за участю зірки «Гри престолів»

5 мая 2023,  21:03 | Новости фильмов

Увага усім шанувальникам та шанувальницям творчості видатного письменника Брема Стокера. Влітку в українських кінотеатрах покажуть нову адаптації його знаменитого роману «Дракула», що отримала назву «Остання подорож Деметри».

«Остання подорож Деметри» розповідає жахливу історію про торгове судно «Деметра», яке було зафрахтоване для перевезення приватного вантажу — п’ятдесяти немаркованих дерев’яних ящиків — із Румунії до Лондона. Звичайна, на перший погляд, подорож перетворюється на химерне дійство, адже команду починає переслідувати невідома сутність... Коли «Деметра» нарешті прибуває до берегів Англії, від екіпажу не залишається й сліду...

Капітана корабля зіграє ірландський актор Ліам Каннінгем, відомий за роллю Давоса Сіворта у хітовому серіалі «Гра престолів». Ви також могли його бачити кілька років тому у фільмі «Геніальне пограбування».

Також у новій екранізації Стокера зіграють Корі ГовкінсКонг: Острів черепа», «На висотах Нью-Йорка»), Давід ДастмалчянЗагін самогубців: Місія навиліт», «Дюна») та Ешлінг ФранчозіНепрощенна», «Соловей»).

Прем'єра фільму жахів «Остання подорож Деметри» в українських кінотеатрах очікується 10 серпня. Режисером стрічки виступив Андре Овредал.

Нещодавно в прокат вийшов комедійний горор про Дракулу та його слугу «Ренфілд», де роль легендарного вампіра зіграв легендарний Ніколас Кейдж.

Найвідомішою адаптацією роману Стокера є стрічка «Дракула» Френсіса Форда Копполи за участю Гері Олдмана, Кіану Рівза і Вайнони Райдер.

1031 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: