Форум

Тема: Саджанці

Форум > Общее > Разговоры о кино

lerma

17 августа 2022, 14:20

Ну що є тут такі ж спеціалісти відносно саду як я? Це я про те, що початківець і завжди вишукую варіанти. От дуже хочу спробувати виростити власний сад і для цього вже навіть замовила перший саджанець персику https://vasylivanovich.com.ua/plodovi-dereva/persyk/ він просто був по знижці от тому і не втрималась і купила. А ще мені розповіли в інтернет-магазині "Рослини від Василя Івановича" багато секретів по догляду, розказати?

0 / 0 
jiltaforta

8 октября 2022, 15:10

Це все супер, а які краще стимулятори росту використовувати, бо як всім відомо, без них щось важко виростити

0 / 0 
focojeg579

8 октября 2022, 15:12

Обожнюю їздити на дачу, тому що тільки там є можливість вирощувати різні овочі та фрукти. Купувала стимулятори росту рослин https://imexagro.com.ua/goods/stimulyatori-rosta/ на цьому сайті. Експериментувала з картоплею, так як минулого року була посуха і врожай видався так собі. Оброблені кущі не піддавалися впливу сонця і шкідників також не було. Результатом я задоволена і планую надалі користуватися препаратами Floriz.

0 / 0 
Ivetta

29 ноября 2022, 13:33

А кто-нибудь банан выращивал? Где семена покупали?

0 / 0 
Klios

30 ноября 2022, 02:33

Я в магазине Агромаркет покупала семена банан https://agro-market.net/catalog/cat/banan5/ Вот вам ссылка на их сайт, можете посмотреть какое там разнообразие сортов. У меня растет "Пигмей", - без проблем развивается! Так что смело можете тоже покупать, все вырастет как положено)

image

0 / 0 
undina

25 апреля 2023, 23:40

Думаю выбирать нужно именно по описанию, внимательно читать все

0 / 0 
niba

25 апреля 2023, 23:42

Ну вы же не забывайте и про комфорт для растений, важно выбирать именно все такое чтобы потом не волноваться за рост. Мы вот даже заказали дренаж для растений https://fazenda.net.ua/katalog-tovarov/torfyanyie-substratyi/drenazh/ и очень надеюсь на то, что реально смогу в этом сезоне получить лучший урожай чем в прошлом, ведь все ошибки я уже исправила.

0 / 0 
Realty

7 мая 2023, 23:40

Також не забувайте про бур'яни. Для ефективної та регулярної боротьби з зарослями радять застосовувати гербіциди Нертус https://agro-seeds.com.ua/gerbicidi-ua/gerbicidi-nertus-ua Всі гербіциди компанії «Нертус» в інтернет-магазині Аgro Seeds мають відповідні документи, які підтверджують високу якість агрохімікатів. Надається можливість вибрати серед них препарат, який якнайкраще підійде для захисту конкретної культури.

0 / 0 
Realty

7 мая 2023, 23:41

Також не забувайте про бур'яни. Для ефективної та регулярної боротьби з зарослями радять застосовувати гербіциди Нертус https://agro-seeds.com.ua/gerbicidi-ua/gerbicidi-nertus-ua
Всі гербіциди компанії «Нертус» в інтернет-магазині Аgro Seeds мають відповідні документи, які підтверджують високу якість агрохімікатів. Надається можливість вибрати серед них препарат, який якнайкраще підійде для захисту конкретної культури.

0 / 0 
Написать комментарий...
Написать комментарий...