ArianA198
20 березня 2026, 21:28
Підкажіть, де зараз вигідніше купувати одноразовий посуд оптом? Цікавлять перевірені постачальники з хорошими цінами та стабільною якістю.
0 / 0
20 березня 2026, 21:28
Підкажіть, де зараз вигідніше купувати одноразовий посуд оптом? Цікавлять перевірені постачальники з хорошими цінами та стабільною якістю.
21 березня 2026, 15:22
Я неодноразово замовляла одноразовий посуд на сайті fci.biz.ua і завжди залишалася задоволена сервісом. Дуже зручно, що можна швидко знайти все необхідне для заходів або свят. Коли мені потрібно було організувати подію, я обрала саме одноразовий посуд оптом https://fci.biz.ua/ , і це виявилося вигідно та практично. Замовлення прийшло швидко, а якість посуду приємно здивувала.
Ви можете обрати, якою мовою читати наш сайт – українською або російською.
Українські назви зарубіжних фільмів часто відрізняються від російських, але досі деякі українські кінотеатри беруть назви з російських сайтів, замість того, щоб перекладати з української. Наприклад, «Атомна блондинка» в Росії називався «Вибухова блондинка», «Махач вчителів» – «Битва преподів», «Саллі» – «Чудо на Гудзоні», «Аудитор» – «Розплата» і т. д. Щоб такої плутанини не було у нас, ми зробили окремі локалізовані версії для українських і для російських глядачів.