Форум

Тема: Як доглядати за волоссям, щоб воно не було сухим і ламким?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

ТоТ

20 березня 2026, 09:31

Порадьте, будь ласка, як доглядати за волоссям, щоб воно не було сухим і ламким. Зараз виглядає тьмяно, кінчики постійно січуться, хоча намагаюся використовувати різні засоби. Можливо, я щось роблю не так у базовому догляді. Хотілося б зрозуміти, з чого почати і що змінити.

0 / 0 
anna_griban

20 березня 2026, 09:32

Ой, як знайомо! У мене було те саме, поки не зрозуміла, що просто купувати різні баночки — не варіант. Я почала з бази: м’який шампунь, хороший кондиціонер і обов’язково маска хоча б раз на тиждень. І ще важливо — не терти волосся рушником і менше використовувати гарячі укладки.

0 / 0 
ТоТ

20 березня 2026, 09:32

Дякую, виглядає досить логічно. Напевно, я дійсно більше експериментувала, ніж дотримувалась системи. Скажіть, будь ласка, а як ви підбирали засоби — за типом волосся чи більше орієнтувались на проблему сухості? І чи використовуєте щось додатково для кінчиків?

0 / 0 
anna_griban

20 березня 2026, 09:34

Я почала орієнтуватися саме на проблему сухості, і це дало кращий результат. Загалом є базові правила догляду за волоссям https://www.notino.ua/rutyna-dohljadu-za-volossjam/ , які реально працюють: правильно підібраний шампунь, який не пересушує, обов’язковий кондиціонер після кожного миття і регулярні маски для глибокого зволоження. Дуже важливо додати незмивний догляд — олії або сироватки для кінчиків, щоб вони не ламались. Також варто мінімізувати гарячі укладки або використовувати термозахист. Мені ще допомогло те, що я почала дотримуватись певної рутини, а не змінювати засоби щотижня. Коли все підібрано комплексно, волосся поступово стає більш м’яким, блискучим і значно менш ламким.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...