Форум

Тема: Хто купував білизну оптом - як по цінам зараз?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Mark159

17 березня 2026, 11:12

Планую замовити партію постільної білизни для квартир під оренду. Хто зараз моніторив ціни на опт? Цікавить саме євро-стандарт. Чи є сенс шукати вихід на фабрики, якщо мені треба всього штук десять? Бо в роздріб нормальний набір менше півтори тисячі не коштує. Хочеться зрозуміти, яка зараз реальна ціна за комплект при замовленні від п'яти-десяти одиниць, щоб не переплачувати посередникам.

0 / 0 
ТоТ

При замовленні від п'яти комплектів ціна зазвичай падає до тисячі ста або тисячі двохсот гривень за євро-набір. Роздрібні націнки зараз скажені, тому прямий вихід на виробника реально економить бюджет. Бачив пропозиції по тридцять євро за комплект при нормальному замовленні. Тільки не ведися на зовсім дешевий сток або вживані речі в мішках. Там якість жахлива, тканина тонка і швидко розлізеться. Краще брати нове бавовняне, воно хоч вигляд тримає після прання.

0 / 0 
Mark159

Тисяча двісті за комплект звучить адекватно, якщо тканина щільна. Боюся купити щось таке, що після першого ж циклу в машинці перетвориться на сито. Яка зараз ситуація з бавовною у наших виробників? Чи реально знайти сатин або ранфорс за такі гроші? Мені важливо, щоб шви були міцні, бо в оренді навантаження велике. Чи працюють фабрики з такими дрібними замовленнями як у мене, чи треба шукати якісь спільні закупки? Хочеться перевірене місце, де не підсунуть синтетику під виглядом натуралки. Також цікавить, чи роблять вони відправки поштою, чи треба самому забирати зі складу. Бо іноді доставка з'їдає всю вигоду від гуртової ціни.

0 / 0 
ТоТ

17 березня 2026, 11:13

Раджу шукати великі підприємства, де є власна фабрика пошиву і контроль на кожному етапі. Коли замовляєш то ціна на таку постільна білизна виходить значно вигіднішою. Компанія ШОВ https://www.shov-ua.com.ua/product-category/domashnij-tekstyl/postilna-bilyzna/ зазвичай працює з різними об'ємами, тому десять комплектів для них нормальне замовлення. Дивись, щоб кожен шов був рівним, бо вони шиють навіть складні ЗІЗ для спецпідрозділів і тримають марку.

Якість там на порядок вища за ринкову. Якщо тобі потрібні рушники для Хорека, то у них теж гарний вибір. Можна замовити рушники опт разом із постіллю, щоб отримати максимальну знижку. Зазвичай рушники для дому в магазинах тонкі, а тут махра щільна. Пряме виробництво рушників гарантує, що вони не полізуть після прання. Мені банні рушники звідти служать уже сезон без втрати вигляду. Великий рушник опт виходить гривень по чотириста, якщо брати партією. Відправка поштою працює без проблем.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...