Форум
Qaz

11 березня 2026, 22:50

Привіт усім! Маю невелику майстерню з виготовлення авторських меблів. Конкуренція в гуглі просто шалена. Підкажіть, чи варто намагатися пробитися за загальними запитами, чи краще якось вужче дивитися? Бо бюджет обмежений, а результат потрібен для виживання бізнесу. Хто мав досвід у вузьких нішах, як ви просувалися?

0 / 0 
Belka

11 березня 2026, 23:46

Ви правильно мислите, бо з меблями лізти у лоб великим агрегаторам — це просто спалити гроші. Я свого часу теж наступив на ці граблі з магазином еко-косметики. Потім мені порадили звернути увагу на нішеве просування. Це коли ви фокусуєтеся на конкретних запитах, наприклад, не просто «купити стіл», а «авторські столи з дуба в Києві». Це дає набагато цільовіший трафік. Я працював з хлопцями з PromixSEO , і вони якраз допомогли мені знайти такі «дірки» в стратегії конкурентів. Ми зробили ставку на географію та конкретні характеристики продукту. Результат прийшов швидше, ніж я очікував. Головне — не розпорошуватися на все підряд.

0 / 0 
Danira

12 березня 2026, 10:01

Для невеликого бізнесу, особливо з обмеженим бюджетом, намагатися пробитися за загальними запитами на кшталт “меблі на замовлення” — це майже завжди програшна стратегія. Конкуренція шалена, великі студії та маркетплейси просто з’їдять бюджет і позиції.

0 / 0 
Taras

12 березня 2026, 17:29

Не переживайте, у вас є всі шанси, якщо пропозиція цікава. Зараз багатьом людям подобаються не стандартні, а оригінальні якісні речі. Пропонуйте якісний товар та доступні ціни, а SEO-оптимізація під Google - то вже робота для сервісу просування. Можете поратитись з менеджером Referr, там вам допоможуть в розвитку бізнесу. Я також маю намір звернутися саме туди, кейси у них хороші і реальні результати.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...