Форум

Тема: Порушив ПДР

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Chubzik

2 березня 2026, 15:06

Схоже, десь “накосячив” - прийшло повідомлення про штраф. Не сперечаюсь, мабуть було. Тепер думаю, як правильно і вигідніше його оплатити.

Де краще платити - через додаток, банк чи якісь держсервіси?
Хочу закрити питання без зайвої біганини і нервів

0 / 0 
Mark159

3 березня 2026, 23:34

Найкращий спосіб закрити питання зі штрафом без нервів - це оплатити його в перші 10 днів після отримання постанови. У такому разі діє знижка 50%, що суттєво економить бюджет. Чекати паперового листа поштою не варто, бо він може затриматися, і пільговий період просто згорить.

Щодо вибору сервісу, то банківські каси - це найгірший варіант через комісії та черги. Набагато зручніше користуватися перевіреними мобільними застосунками, які підтягують дані з бази МВС автоматично за номером авто або техпаспорта. Якщо у вас iPhone, то зручно мати під рукою універсальний сервіс, де можна і страховку тримати, і за порушеннями стежити. Для цього варто штрафи ПДР додаток iOS скачати де оплата проходить миттєво, а квитанція про погашення одразу зберігається в телефоні.

0 / 0 
Danira

11 березня 2026, 19:07

Наприклад, через платіжний сервіс UAPAY можна знайти свої штрафи, ввести реквізити картки й оплатити їх прямо в інтернеті — гроші зараховуються до державного казначейства, а підтвердження надсилається на email після успішної оплати. Такий спосіб працює з картками Visa, Mastercard та ПРОСТІР.

0 / 0 
saced

11 березня 2026, 20:26

У мене теж карта Мастеркард https://www.mastercard.ua/uk-ua.html , і вона дійсно ідеально підходить для оплати штрафів. Швидко, без зайвих комісій і без черг у банку. До того ж, всі платежі легко контролювати через мобільний додаток, що робить процес зручним і надійним.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...