Форум

Тема: Странно працює бойлер

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Qaz

23 лютого 2026, 22:20

Потрібна ваша порада щодо техніки. Мій бойлер останнім часом почав поводитися дуже дивно: видає якісь незрозумілі звуки, наче всередині щось скрегоче, та й вода гріється набагато довше, ніж раніше. Підкажіть, це вже серйозна поломка чи можна якось виправити? Дуже не хочеться купувати новий бак зараз.

0 / 0 
Belka

25 лютого 2026, 09:59

Знаєте, у мене була абсолютно ідентична ситуація минулого року. Бойлер почав гудіти так, ніби він збирається злітати, а рахунки за світло просто злетіли до небес, бо він грів воду годинами. Виявилося, що це через величезний шар накипу на ТЕНі, який заважає нормальній тепловіддачі. Я спочатку думав сам розібрати, але там стільки нюансів з електронікою та прокладками, що вирішив не ризикувати. Знайшов через знайомих сервіс «Майстер», вони як раз роблять професійний ремонт бойлерів в Українці прямо вдома у клієнта. Приїхав дуже приємний майстер, вигріб з бака ціле відро іржі та нальоту, замінив магнієвий анод і все запрацювало ідеально тихо. Раджу вам не чекати, поки він остаточно згорить, а зателефонувати їм. Хлопці працюють швидко, чесно і беруть за роботу цілком адекватні гроші.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...