niba
6 лютого 2026, 00:10
Підкажіть, де можна замовляти професійну косметику на постійній основі, щоб не шукати щоразу нові варіанти. Хочеться стабільності і прогнозованого результату без сюрпризів.
0 / 0
6 лютого 2026, 00:10
Підкажіть, де можна замовляти професійну косметику на постійній основі, щоб не шукати щоразу нові варіанти. Хочеться стабільності і прогнозованого результату без сюрпризів.
6 лютого 2026, 00:12
Для мене таким рішенням став Інтернет магазин SkinTet , адже після замовлення у мене залишилося відчуття повної впевненості у виборі. Косметика приїхала швидко, все було акуратно запаковано, а головне — результат від використання перевершив очікування. Догляд став приємною частиною рутини, а не боротьбою зі шкірою, і це саме той ефект, якого я давно хотіла досягти.
Ви можете обрати, якою мовою читати наш сайт – українською або російською.
Українські назви зарубіжних фільмів часто відрізняються від російських, але досі деякі українські кінотеатри беруть назви з російських сайтів, замість того, щоб перекладати з української. Наприклад, «Атомна блондинка» в Росії називався «Вибухова блондинка», «Махач вчителів» – «Битва преподів», «Саллі» – «Чудо на Гудзоні», «Аудитор» – «Розплата» і т. д. Щоб такої плутанини не було у нас, ми зробили окремі локалізовані версії для українських і для російських глядачів.