Форум

Тема: БУ запчастини

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Belka

31 січня 2026, 00:07

Привіт, автівка не нова, постійно щось потрібно міняти. Підкажіть, де зараз реально знайти якісні бу запчастини? Не хочу ризикувати з розборками без гарантій. Бажано, щоб була доставка по Україні й нормальні ціни без "накруток".

0 / 0 
Qaz

31 січня 2026, 00:17

Так, буває складно знайти перевірені варіанти. Але можу поділитись власним досвідом — я вже двічі замовляв в інтернет-магазині PartCar https://partcar.top/ , і жодного разу не пожалкував. У них якраз є оригінальні бу запчастини з Європи, повністю в робочому стані, з перевіркою перед відправкою. Ще сподобалось, що вони не продають абищо — є гарантія на частину позицій, якщо щось не підійшло, можна повернути. І каталог у них зручний — легко орієнтуватись по марці, моделі та конкретному вузлу. Якщо потрібно щось для двигуна, кузова чи електрики — все реально знайти. Раджу глянути самостійно, думаю, здивуєшся асортиментом.

0 / 0 
marta_petrova

15 лютого 2026, 00:08

Заказывала запчасти на Lifan x60 через интернет-магазин Kitaec и реально осталась в кайфе. Сайт простой, всё подписано понятно, так что сразу видно, что подходит к машине, не пришлось ломать голову. Заказ оформили быстро, доставка пришла вовремя, детали упакованы аккуратно. Поставила — машина снова едет ровно, без скрипов и стуков. Вообще кайф, когда можно без нервов и беготни по магазинам решить все вопросы с ремонтом.

0 / 0 
mega12

19 лютого 2026, 12:18

Посоветуйте, где сейчас лучше покупать детали и аксессуары для тюнинга авто? Интересуют как внешние элементы — решётки, накладки, спойлеры, так и всякие мелочи вроде эмблем, подсветки, декоративных элементов в салон. Желательно, чтобы был нормальный выбор, адекватное качество и чтобы не приходилось ждать месяцами.

0 / 0 
lossXX

19 лютого 2026, 12:24

Можно взять ноздри BMW в магазине LuxAutoTuning, в каталоге удобно смотреть реальные фото, описание соответствует и по качеству детали оказались нормальные, без дешевого пластика. Ставил сам, подошло без проблем, крепления совпали. До этого пробовал брать в других местах, но иногда приходило не совсем то, что ожидал.

0 / 0 
DavidR

21 лютого 2026, 14:08

Цікаво, що моторну олію можна використовувати неодноразово. Тільки треби очистити її після 7-10 тисяч пробігу і додати нові присадки.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...