Форум

Тема: Весела дилема: видаляти фільтр сажі самостійно чи довірити сервісу

Форум > Загальне > Розмови про кіно

xopase6352

5 січня 2026, 21:34

Привіт! Трохи кумедна ситуація: задумалась, чи варто мені самому щось “покрутити” з фільтром сажі, чи все ж краще піти в перевірений сервіс у Львові. Хтось може підказати, які підводні камені там можуть бути? З одного боку цікаво спробувати, а з іншого – страшнувато нашкодити двигуну. Буду вдячна за чесні відгуки і поради!

0 / 0 
focojeg579

6 січня 2026, 11:57

Одного разу мій дизельний позашляховик почав дивно себе вести: втратив колишню тягу, а на панелі приборів освітився загадковий індикатор. Знайомий механік відразу запідозрив проблему із системою очищення вихлопу та порадив звернутися саме до майстрів на Стрийській, 45В. Як же я вдячний за цю пораду! На СТО Clean-Kat мене зустріли дуже чемно, провели швидку та детальну комп'ютерну діагностику, яка підтвердила – сажевий фільтр засмічений і відновленню не підлягає. Мені детально пояснили всі можливі варіанти рішення, переваги та нюанси. Я вибрав видалення фільтра сажі https://clean-kat.com.ua/vydalennya-sazhevogo-filtra-lviv/ з прошивкою блоку керування. Роботу виконали швидко, але дуже акуратно, на сертифікованому обладнанні. Забрав авто уже через день і відразу відчув колосальну різницю! Двигун задихався вільно, динаміка прискорилася, а про режими саморегенерації можна було забути. На всю роботу дали цілих дванадцять місяців гарантії, що додало впевненості. Це справді місце, де твоє авто отримує справжню турботу, а ти як власник – повне спокоєння за свого залізного коня. Дякую за професійність!

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...