Форум

Тема: Як поводиться керамічна мийка Franke після року використання?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

misasa

27 листопада 2025, 15:57

Я тільки планую купити керамічну мийку Franke, але цікаво, як вона виглядає після року активного використання? Чи не стає тьмяною? Чи не з'являються мікротріщини, які стають помітними з часом?

0 / 0 
wisariv

27 листопада 2025, 15:58

Рік тому поставив білу кераміку. Виглядає як нова. Глянець ідеальний, плями не затримуються. Жодних ознак зносу чи потьмяніння. Якщо б я не знав, що мийці рік, подумав би, що її щойно встановили. Догляд мінімальний.

0 / 0 
gokige

27 листопада 2025, 15:59

Моя темна мийка Franke чудово виглядає після року. Справжній показник якості це відсутність подряпин чи зміни кольору. Завдяки твердості Fraceram, навіть якщо ви миєте її кілька разів на день, поверхня залишається неушкодженою. Не бійтеся, рік для неї, це як тиждень.

0 / 0 
rehesik

27 листопада 2025, 16:01

Franke розрахована на тривалий термін служби, тому рік використання для неї не є показником. Ви не побачите жодної різниці між новою і тією, що простояла рік, за умови, що ви не використовували агресивні абразиви. Ключовий момент це стабільність глянцю та кольору.

Щоб детальніше зрозуміти, які властивості Fraceram забезпечують таку стійкість до зношування, про це можна дізнатися в статті офіційного постачальника преміальної техніки Franke в Україні керамічна мийка на кухню

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...