Форум

Тема: Як приховати почервоніння на обличчі, щоб виглядало природно?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

ТоТ

10 листопада 2025, 12:00

Дівчата, підкажіть, як ви маскуєте почервоніння на обличчі? У мене іноді з’являються червоні плями на щоках, особливо взимку. Пудра не допомагає, а деякі тональні креми роблять тільки гірше — шкіра виглядає сухою і «нашарованою». Що реально працює?

0 / 0 
anna_griban

10 листопада 2025, 12:45

У мене така сама проблема! Зима — просто жах для шкіри. Я пробувала різні засоби, і зрозуміла, що головне — не переборщити з кількістю. Тон повинен бути легкий, і краще наносити його на зволожену базу. Так і виглядає рівніше, і червоні ділянки не так видно.

0 / 0 
ТоТ

10 листопада 2025, 12:45

Дякую, звучить логічно. А можеш порадити якийсь конкретний тональний крем, що справді добре перекриває, але не створює відчуття маски? Бо я вже кілька разів помилялася з вибором, і не хочеться знову витрачати гроші дарма.

0 / 0 
anna_griban

10 листопада 2025, 12:48

Я багато чого пробувала, але найбільше мені підійшли тональні засоби Maybelline New York https://maudau.com.ua/category/tonalni-zasoby/product_brand=maybelline-new-york У них дуже вдала формула — не надто щільна, але при цьому добре перекриває почервоніння й нерівності. Наприклад, Fit Me Matte + Poreless чудово вирівнює тон і не сушить шкіру, хоча виглядає матово. Ще сподобався SuperStay — тримається цілий день, навіть коли під макіяжем крем чи база. І відтінки в них класні — легко підібрати під свій колір обличчя, не виглядає штучно. Для мене це найкращий варіант, якщо хочеш, щоб шкіра виглядала доглянутою, але без ефекту штукатурки.

0 / 0 
Mara

19 листопада 2025, 16:34

Девочки, советую обратить внимание на Коллаген Бар – я там недавно заказывала японские крема для лица и эмульсии, и очень довольна. У них большой выбор густых увлажняющих средств, которые не сушат кожу и хорошо успокаивают покраснение, а не просто «маскируют» его. Благодаря этим кремам кожа стала более ровной, мягкой и спокойной, и мне даже не нужно наносить плотный тональный – базовый уход действительно помогает с первой недели. Доставка была быстрая, упаковка аккуратная, консультант объяснил, как правильно включать средства в рутину.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...