IlyaMironov
3 листопада 2025, 14:31
Де в Україні можна купити еко-подарунки ручної роботи до Нового року?
0 / 0
3 листопада 2025, 14:31
Де в Україні можна купити еко-подарунки ручної роботи до Нового року?
3 листопада 2025, 14:41
Еко-подарунки ручної роботи можна знайти у невеликих майстернях або на ярмарках. Там багато варіантів — дерев’яні підставки, глиняні чашки, льняні серветки. Головне — вибрати щось, що відчувається живим і зробленим з любов’ю.
10 листопада 2025, 13:47
Якщо шукаєш де купити еко-подарунки ручної роботи в Україні - можу порадити https://ecogrizzly.shop/catalog/eco-presents/eco-presents-new-year/. У них реально все зроблено вручну: мило, свічки, чаї, навіть упаковка крафтова. Я замовляв кілька подарунків для друзів, і кожен виглядав як у Pinterest - затишно, з душею. До того ж, все натуральне й безпечне, без зайвих ароматизаторів чи пластику.
19 листопада 2025, 14:14
А ви вже таку обрали? Чи ще не визначились із тим, якою саме має бути така гра? Мені здається, що вам у якості подарунка може підійти Настільна гра Манчкін . Почитайте опис такої в інтернеті. Гра підходить багатьом, вона є цікавою, сюжетною і точно буде гарним щирим подарунком
Ви можете обрати, якою мовою читати наш сайт – українською або російською.
Українські назви зарубіжних фільмів часто відрізняються від російських, але досі деякі українські кінотеатри беруть назви з російських сайтів, замість того, щоб перекладати з української. Наприклад, «Атомна блондинка» в Росії називався «Вибухова блондинка», «Махач вчителів» – «Битва преподів», «Саллі» – «Чудо на Гудзоні», «Аудитор» – «Розплата» і т. д. Щоб такої плутанини не було у нас, ми зробили окремі локалізовані версії для українських і для російських глядачів.