Форум

Тема: Хто реально допоможе знайти легальну роботу в Польщі без обману?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

tally98

22 жовтня 2025, 17:00

Привіт усім! Уже кілька тижнів шукаю роботу в Польщі, але боюся потрапити на шахраїв. У багатьох групах пишуть, що деякі агенції беруть гроші наперед і потім зникають. Мені важливо, щоб усе було офіційно: щоб надали житло, оформили документи й допомогли з легалізацією. Чула, що є компанії, які навіть підбирають вакансію під людину за її досвідом. Хто може поділитися реальним досвідом?

0 / 0 
dohixa74

22 жовтня 2025, 18:10

Чудово, що перевіряєш усе наперед! В мене для вас є порада, це - агенція праці Польща. Це дійсно надійна компанія. У них усе офіційно: безкоштовне працевлаштування, допомога з візами, житлом і легалізацією. Коли я залишав заявку, консультант зв’язався зі мною за 15 хвилин і допоміг знайти вакансію на складі біля Бидгоща. Умови відповідають тому, що обіцяли — стабільна зарплата, опіка координатора, гарне житло. Найголовніше — усе прозоро, без жодних прихованих оплат.

0 / 0 
evan

22 жовтня 2025, 18:29

Я б ще радила читати відгуки в Google — там видно, хто працює чесно. І завжди перевіряй, чи фірма має польську реєстрацію. Це гарантія безпеки.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...