Форум

Тема: Скільки часу чекати ефекту від SEO, якщо сайт новий?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

wisariv

11 жовтня 2025, 08:06

Запустив новий сайт на WordPress місяць тому, зробив базову оптимізацію, додав кілька статей, підключив аналітику, але трафік майже нуль. Не розумію, скільки реально чекати результату від сео просування, якщо сайт молодий. Хочеться бачити хоч якийсь рух у пошуку, бо здається, що нічого не змінюється. Може, я щось не так роблю або зарано панікую?

0 / 0 
gokige

Якщо сайт новий, за місяць результату майже не буде. Пошуковики спочатку «придивляються» до ресурсу, особливо коли ще мало контенту і немає зовнішніх посилань. У середньому перші зміни видно через 3–4 місяці. Але важливо, щоб сторінки швидко індексувались, були унікальні тексти і правильно зібрана семантика.

0 / 0 
misasa

У мене було схоже. Сайт новий, без історії, Google не поспішав його ранжувати. Я тоді наростив контент, додав технічні правки, прописав мета-теги, отримав кілька якісних посилань. Через 2 місяці почали з’являтися перші переходи, а через 5 уже стабільний трафік. Головне не зупинятись і системно оновлювати контент, інакше алгоритми просто не бачать динаміки.

0 / 0 
rehesik

11 жовтня 2025, 08:10

Я теж мав новий сайт і тестував різні підходи. Найшвидше спрацювало, коли почав регулярно публікувати тематичні тексти й робити технічні перевірки. Також звернув увагу на зовнішні посилання, вони справді дають поштовх. Якщо часу мало, можна делегувати частину робіт - компанія UaaTeam пропонує сео просування https://uaateam.agency/services/seo-poslugy/ із акцентом на технічну оптимізацію й аналітику.

Це важливо саме для нових сайтів, бо часто проблема не в контенті, а в технічних дрібницях, через які сторінки не індексуються або просідають у видачі. Коли ці моменти виправити, ефект видно вже за кілька місяців.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...