Форум

Тема: Чи можливо уникнути суду з банком?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

dohixa74

2 жовтня 2025, 21:57

У мене почалися прострочення по кредиту, і банк вже натякає, що подасть позов. Я дуже не хочу судитися, бо розумію, що це стрес і витрати. Чи можна якось уникнути суду, домовитися з банком про реструктуризацію або інші умови? І чи правда, що юрист може представляти мене без моєї присутності, якщо справа все ж дійде до суду? Бо я живу в іншому місті і їздити постійно в суди просто нереально. Хотів би зрозуміти, які є варіанти, перш ніж все зайде надто далеко.

0 / 0 
tally98

2 жовтня 2025, 22:06

Суд – це завжди крайній варіант, але є способи його уникнути. Досвідчений адвокат може вести переговори з банком від вашого імені. У компанії Правда https://anticollector.in.ua/ є практика, коли завдяки грамотній стратегії клієнтам вдавалося отримати реструктуризацію, списання штрафів або навіть частини боргу. Якщо ж справа все-таки потрапляє до суду, то адвокат може представляти вас без вашої присутності – це цілком законно. Ви лише оформлюєте довіреність, і юрист робить усе самостійно. Це значно знижує ваш стрес і економить час. Головне – діяти на випередження, а не чекати позову.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...