Форум

Тема: Скільки часу займає ремонт у новобудові?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

anna_griban

31 серпня 2025, 19:15

Друзі, підкажіть, будь ласка. Ми з чоловіком нарешті отримали ключі від квартири в новобудові. Зараз стоїмо перед вибором: робити ремонт самостійно чи звертатися до спеціалістів. Бачу, що у багатьох сусідів квартири з голими стінами, проводка частково є, але сантехніка відсутня. Хочеться зробити якісно, але й бюджет не безмежний. Цікавить, скільки часу займає ремонт у таких випадках і на що варто звернути увагу перед стартом робіт?

0 / 0 
ivanivanov

31 серпня 2025, 19:16

Ооо, знайома історія! Я теж коли в'їхав у новобудову, думав, що швиденько сам все зроблю, але це виявилось і довше, і дорожче. Зіткнувся з тим, що проводка виявилася не зовсім якісною, довелося переробляти. Плюс вирівнювання стін і стелі — це взагалі окрема морока. У результаті найняв майстрів, і робота пішла швидше. Головне, щоб була чітка кошторисна оцінка, бо витрати можуть рости, якщо заздалегідь не прорахувати.

0 / 0 
ТоТ

31 серпня 2025, 19:16

Ми минулого року теж робили ремонт у новобудові. Чоловік спочатку хотів економити й робити сам, але коли дійшло до укладання плитки та підключення сантехніки, зрозумів, що краще довірити професіоналам. Нам пощастило знайти команду, яка взяла на себе всі роботи під ключ. Єдине, про що шкодую — що не замовили дизайн-проєкт заздалегідь, бо довелося кілька разів переробляти дрібниці, і це затягнуло строки.

0 / 0 
Mark159

31 серпня 2025, 19:20

Я вам чесно скажу, ремонт у новобудові https://budegood.com/remont-kvartyry-novobudovi/ — це ще те випробування для нервів. Особливо якщо вирішити все робити власними руками. Я колись так і задумав, але вже через два місяці зрозумів, що це безкінечна історія: то матеріалів не вистачає, то щось не так заміряв, то майстри для окремих робіт все одно потрібні. І врешті-решт втратив купу часу і грошей. Зараз можу точно сказати: краще одразу звертатися до спеціалістів з BUDE GOOD. Там і поради дають, і план складають, і бюджет узгоджують, щоб потім не було сюрпризів. Особливо важливо, що вони знають усі нюанси: як правильно зробити шумоізоляцію, де краще провести труби, які матеріали не підведуть. Коли працюють професіонали, ти економиш не лише час, а й власні сили. І, що найголовніше, отримуєш готову квартиру, куди можна заселятися, а не чекати місяцями, поки щось доробиш.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...