Форум

Тема: Хто вже купував Franke в Україні?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Mark159

29 серпня 2025, 17:31

Хочу поцікавитись у тих, хто вже купував Franke в Україні. Чи є у нас офіційні шоуруми з великим вибором? Бо я бачив на сайтах чимало пропозицій, але боюся нарватися на підробку чи "сірий імпорт". Для мене важливо, щоб була гарантія, а ще сервіс, який реально працює.

0 / 0 
ceved

У мене був досвід із підробкою, щоправда, не з Franke. Купив техніку, яка виглядала ніби оригінал, але вже через пів року все почало ламатися. Найгірше, що сервіс відмовив у гарантії, бо товар виявився неофіційним. Відтоді я вчуся на власних помилках і купую лише у перевірених партнерів.

0 / 0 
pasori

Франке я не купував, але бачив у знайомих їхні змішувачі з фільтрацією. Вони дуже задоволені: кажуть, що вода реально чистіша, а сам кран працює бездоганно. Для мене це сигнал, що компанія не просто "робить техніку", а думає про користувачів.

0 / 0 
ТоТ

29 серпня 2025, 17:33

Франке я не купував, але бачив у знайомих їхні змішувачі з фільтрацією. Вони дуже задоволені: кажуть, що вода реально чистіша, а сам кран працює бездоганно. Для мене це сигнал, що компанія не просто "робить техніку", а думає про користувачів.

Я був у шоурумі Franke у Києві, і це справило сильне враження. Там дійсно найбільший вибір мийок, змішувачів і техніки Franke, які можна побачити й навіть протестувати. Консультанти професійно пояснили різницю між матеріалами та допомогли підібрати те, що підійде саме під мою кухню. Дуже сподобалось, що після покупки зі мною підтримували контакт і нагадали про сервіс.

Раджу обов’язково почитати новини компанії, бо там часто розповідають про нові технології, наприклад, про PVD-покриття чи нові серії духових шаф. Це дозволяє не тільки вибрати правильно, але й зрозуміти, чому продукція цієї компанії на крок попереду конкурентів. А ще це допоможе уникнути помилок при плануванні ремонту, бо ти будеш у курсі всіх інновацій.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...