Форум

Тема: Чи реально зменшити суму боргу по кредиту?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

tally98

27 серпня 2025, 21:57

Всім привіт. Хочу поділитися своєю проблемою і дізнатися вашу думку. У мене кілька кредитів, і зараз через складну ситуацію не можу виплачувати їх повністю. Найгірше, що нараховуються величезні відсотки та штрафи. В результаті борг виріс майже вдвічі від початкової суми. Чув, що є варіанти через суд або з допомогою юристів зменшити суму боргу. Але чи реально це на практиці? Може, хтось уже проходив через таке і знає, які є способи? Хочу знайти вихід, бо сам уже не справляюсь, а банки взагалі не йдуть на поступки.

0 / 0 
evan

28 серпня 2025, 20:07

Так, зменшити суму боргу реально, і я кажу це з власного досвіду. Банки часто порушують закон: завищують відсотки, незаконно змінюють умови договору або нараховують штрафи, які не мають підстав. Якщо ці пункти оскаржити, борг можна значно знизити. У моєму випадку це було майже 40%. Я звертався до Правда https://anticollector.in.ua/ , і їхні юристи знайшли у договорі купу порушень. Вони допомогли через суд визнати частину умов недійсними. Крім того, вони займаються реструктуризацією та переговорами з банками. Важливо, що ти не сам йдеш у суд, а з професіоналами, які знають, як правильно будувати захист. Б

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...