Форум

Тема: Автоматизація бізнесу

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Yuppi

21 лютого 2025, 20:35

Шукаю ERP-рішення для автоматизації бізнесу, яке можна інтегрувати з існуючими системами. Важливо, щоб було масштабованим і з можливістю роботи в хмарі. Хто що порадить?

0 / 0 
spicytakko в ответ на Yuppi

21 лютого 2025, 20:36

Подивись, є така SAP ERP програма від Business Evolution. Це сучасна ERP-система, яку можна розгорнути як локально, так і в хмарі. Вона інтегрується з іншими платформами, має вбудований AI і аналітику. Business Evolution – сертифікований партнер SAP, тому з підтримкою проблем не буде.

0 / 0 
Faina

2 червня 2025, 15:21

Звучить класно — автоматизація на базі ERP-системи суттєво підвищить контроль і ефективність бізнесу!

0 / 0 
Taras

3 червня 2025, 10:58

А мене зацікавила IBM Watson для бізнесу — це потужна платформа штучного інтелекту, розроблена компанією IBM, яка надає організаціям можливості для автоматизації, аналізу даних та покращення обслуговування клієнтів. Це рішення підходить для компаній різного масштабу в галузях охорони здоров’я, фінансів, ритейлу, маркетингу та інших. Використання такого рішення дозволить вам значно автоматизувати та спрости роботу.

0 / 0 
Lera

31 серпня 2025, 19:28

А як автоматизовано приймати оплати?

0 / 0 
Danira

1 вересня 2025, 11:34

Я вже тривалий час застосовую РРО для ФОП https://hutko.org/uk/products/prro/ . Цей сервіс максимально спростив мою роботу з фіскальними чекми, автоматизував процеси та допомагає повністю відповідати вимогам законодавства. Завдяки цьому інструменту ведення обліку та звітності стало набагато легшим і швидшим. Рекомендую всім підприємцям, хто цінує час і хоче уникнути зайвих проблем із контролюючими органами.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...