Форум

Тема: Купити алкоголь онлайн

Форум > Загальне > Розмови про кіно

tally98

5 грудня 2024, 12:04

Привіт! Скоро корпоратив, я відповідальний за алкоголь). В мене питання: яку горілку купити? Не хочу брати щось дешеве, щоб не було соромно перед колегами, але й не хочеться витрачати цілу купу грошей. Що порадите? Може, є якась хороша горілка, яка не буде занадто дорогою?

0 / 0 
evan

5 грудня 2024, 12:27

Горілка від Nemiroff – це безпрограшний варіант. Вона має гарну репутацію, якість на висоті, і що важливо – не б’є сильно по кишені. У них є кілька цікавих варіантів, наприклад, класична горілка або спеціальні настоянки, які чудово підходять для таких подій. До речі, ось офіційний сайт https://nemiroff.vodka/products/, де можна подивитися асортимент. Я раджу замовити онлайн – так простіше, і часто є знижки. Саме на корпоратив ми брали Nemiroff Original і "Преміум". Плюс, це бренд, який у багатьох асоціюється з якістю, тому за репутацію можна не переживати.

0 / 0 
dohixa74

5 грудня 2024, 12:44

Nemiroff — супер варіант. Я також беру її, коли треба для свят. Але якщо хочеш ще варіанти, можу порекомендувати Хортицю. Вона теж непогана, не гірша за Nemiroff, і ціна теж адекватна.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...