Новини, в яких згадується Венсан Ліндон

18 травня 2019,  14:28 | Оновлення

Історична мелодрама «Казанова. Останнє кохання» заснована на мемуарах Джакомо Казанови обзавелась українським трейлером.

Після чергового любовного скандалу легендарний підкорювач жіночих сердець Казанова (Венсан Ліндон), азартний гравець і невтомний шукач задоволень, змушений тікати з Парижа в Лондон. У цьому незнайомому, охопленому розпустою місті він зустрічає юну куртизанку Маріанну де Шарпійон (Стейсі Мартін). Щоб домогтися її прихильності, великий спокусник готовий на все, але свавільна красуня кожен раз вислизає з його обіймів.

Прем'єра «Казанова. Останнє кохання» очікується 27 червня.

2 квітня 2018,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень порадував нас новими трейлерами до фільмів «Титан», «Кінцева» та «Темні уми», розширеним ТБ-роликом блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» і повноцінним трейлером 2 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...
27 березня 2018,  18:26 | Новини фільмів

5 квітня на екрани українських кінотеатрів виходить «Роден» – біографія видатного скульптора з програми Каннського кінофестивалю.

Стрічка Жака Дуайона розповість про геніального французького скульптора Огюста Родена. Фільм зосередиться на творчості Родена, розповість про його численні любовні інтриги та про непрості взаємини з найголовнішими жінками в житті майстра – талановитою ученицею Каміллою Клодель і Розою Бере, матір’ю його єдиної дитини.

Читати далі...
27 березня 2018,  12:23 | Оновлення

Дивимося український трейлер драми «Роден» з Венсаном Ліндоном у головній ролі.

Історія сходження геніального скульптора до вершини світового мистецтва. Це розповідь про творчість Огюста Родена, про незліченні любовні інтриги та непрості стосунки з найголовнішими жінками в житті майстра – талановитою ученицею Каміллою Клодель і Розою Бере, матір'ю його єдиної дитини.

Прем'єра в Україні 5 квітня.

18 грудня 2015,  15:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

В прошлую субботу, 12 декабря, состоялась 27-я церемония награждения European Film Awards, отметившая лучшие европейские фильмы этого года. И больше всех наград в этот раз получила «Юность» Паоло Соррентино.

Читати далі...
25 травня 2015,  10:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора ввечері завершився 68-й щорічний Канський кінофестиваль, і «Золоті пальмові гілки» знайшли своїх щасливих власників. 

Головний приз кінофестивалю дістався Жаку Одіару за його «Еррана», історію про солдата Тигрів Таміла, якому довелося втекти з рідної Шрі-Ланки і знайти притулок у Парижі, де і триває його боротьба за нове життя.

Кращим режисером в цьому році став Хоу Сяосянь, який зняв «Вбивцю», драму про жінку-воїна і бойові мистецтва. Звання Краща актриса поділили між собою Руні Мара і Емманюель Берко, перша – за роль в лесбійській драмі «Керол», друга – за романтичну історію «Мій король». Кращим актором назвали Венсана Ліндона, який зіграв в реалістичній драмі «Закон ринку» простого охоронця супермаркету, що стикається на роботі з непередбаченими моральними дилемами.

Президенти журі Джоел і Ітан Коени про те, чому головна нагорода Palme d'Or була віддана «Еррану»:

Рішення про присудження Palme d'Or «Еррану» було прийнято дуже швидко. Нас всіх запалив предмет цього фільму. Були і інші фільми, які дуже сподобалися іншим членам журі, але щодо цього ми всі разом погодилися. Крім того, є фільми, які ми б хотіли побачити знову. Це був дуже напружений досвід. Він змінив глядача всередині нас.

Читати далі...
19 травня 2015,  13:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера, 18 мая, в Каннах была солнечная погода, а кроме нее сердца гостей кинофестиваля согревал новый пиксаровский мультфильм «Мыслями наизнанку» («Головоломка»).

Представляли «Мыслями наизнанку», позволяющую заглянуть в голову человека и познакомиться с его основными эмоциями, в Каннах создатель мультфильма Пит Доктер и продюсер, один из основателей студии PixarДжон Лассетер.

С собой они взяли целую компанию актеров, участвовавших в озвучке персонажей-эмоций. Это были Эми ПолерМинди КейлингФиллис Смит и Льюис Блэк, подарившие свои голоса Радости, Отвращению, Грусти и Злости. Также на пресс-конференции присутствовали актеры Шарлотта Ле Бон (Радость), Жиль Леллуш (Злость), Пьер Нинэ (Страх) и Марилу Берри (Грусть), которые дублировали мультфильм на французский язык.

На вопрос о том, что же сподвигло Доктера создать «Мыслями наизнанку», мультипликатор ответил:

После «Вверх» я искал новые идеи. В то время моей дочери исполнилось 11, и ей в голову ударила юность. Она превратилась из маленькой девочки с кучей энергии в тинейджера, порой грубого, когда она пыталась высказаться. Мне было интересно, то же происходит в ее голове. Это и послужило толчком к созданию персонажей, основанных на эмоциях.

Читати далі...