Новини, в яких згадується Джим Бівер

30 жовтня 2020,  15:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тук-тук. Хто там? Це Смерть з косою. У 18 серії фінального сезону драматичного фентезі-горора «Надприродне» братам Вінчестерам доведеться битися з самою Смертю, у якої на озброєнні дуже гостра коса.

Читати далі...
3 вересня 2020,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати Вінчестери готуються до фінальної битви з Богом, яка вирішить долю нашої планети, в розширеному трейлері другої частини 15 сезону хітового фентезійного серіалу «Надприродне».

Читати далі...
13 грудня 2019,  18:42 | Новини серіалів

Хочете побачити майбутнє за версією Бога? Тоді дивіться промо-ролик 9 серії 15 сезону серіалу «Надприродне».

Офіційний синопсис серії поки не повідомляється, але відео показує, що Сем (Джаред Падалекі) опинився в руках Чака (Роб Бенедикт), і той за допомогою гіпнозу показує Вінчестеру жахливе майбутнє, де «кругом одні монстри», Дін (Дженсен Еклс) горить живцем, а його самого намагається вбити Боббі (Джим Бівер).

Прем'єра серії «The Trap» («Пастка»), яку зняв Роберт Сінгер, відбудеться аж через місяць, 17 січня за українським часом.

5 жовтня 2019,  00:55 | Новини серіалів

Це не просто історія, це їхнє життя. Ретроспективний трейлер фентезійного серіалу «Надприродне» під пісню «Knockin' On Heaven's Door» згадує епічну пригоду братів Вінчестерів, яка триває останні 15 років.

Трейлер відправляє нас назад у минуле в пілотну серію серіалу, щоб нагадати нам, як брати Сем та Дін Вінчестери (Джаред Падалекі і Дженсен Еклс) стали на тяжкий шлях боротьби зі злом. Після чого на екрані з'являються знакові моменти їхньої вражаючої кар'єри (неодноразових) рятувальників світу і їхні друзі та недруги Кастіель (Міша Коллінз), Кроулі (Марк Шеппард), Боббі (Джим Бівер) та Люцифер (Марк Пеллегріно). І, найголовніше, тут присутній той момент, коли Діна налякало кошеня в шафці. Мабуть, найстрашніший момент всього серіалу.

Прем'єра фінального сезону серіалу «Надприродне» відбудеться 11 жовтня за українським часом. Ви готові до цього?

2 листопада 2018,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сім'я Вінчестерів стикається з тим, що вбиває мисливців на монстрів, в промо-ролику 5 серії 14 сезону фентезійного горора «Надприродне».

Після того як полювання на монстрів йде не за планом і місцезнаходження Меггі (Кетерін Еванс) виявляється невідомим, Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс), Мері (Саманта Сміт) та Боббі (Джим Бівер) поспішають на її пошуки, але замість цього знаходять свої найгірші кошмари.

Серія «Nightmare Logic» («Жахлива логіка»), знята режисером Дарреном Грантом за сценарієм Мередіт Глінн, вийде на екрани 9 листопада за українським часом.

13 жовтня 2018,  02:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 2 серії 14 сезону серіалу «Надприродне» задається питанням, що б зробив Вінчестер.

Сем (Джаред Падалекі) знаходить підказку до того, де може бути Дін (Дженсен Еклс), і разом з Мері (Саманта Сміт) та Боббі (Джим Бівер) відправляється її розслідувати. Кастіель (Міша Коллінз) передає мудру пораду Джеку (Александр Келверт), який все ще шукає своє місце в світі та сімейний зв'язок.

Також у відео з'являється Нік (Марк Пеллегріно), який нарешті звільнений від впливу Люцифера і тепер виступає на стороні Вінчестерів.

Серія отримала скромну назву «Gods and Monsters» («Боги та монстри») і вийде на екрани 19 жовтня за українським часом. Її режисером є Річард Спейт мол., який грає в серіалі Гавриїла/Локі.

9 лютого 2018,  23:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 14 серії 13 сезону популярного серіалу «Надприродне» очікується сімейне возз'єднання.

Джек (Александр Келверт) та Мері (Саманта Сміт) втікають від Михаїла (Крістіан Кійес) і знаходять союзника в особі Боббі Сінгера (Джим Бівер) з альтернативної реальності. Дін (Дженсен Еклс), Кастіель (Міша Коллінз) і Сем (Джаред Падалекі) продовжують пошуки способу, як відкрити розлом, не підозрюючи, що один з їх групи може працювати проти них.

Серія «Good Intentions» («Добрі наміри») вийде на екрани 2 березня за українським часом.