Новини серіалів, в яких згадується Чантал Тхюй

3 березня 2021,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У лютому відбулася прем'єра четвертого і фінального сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», і її перша четвірка серій отримала спільний заголовок «Книга Реконструкції». Що ж чекає на супергеройську сімейку Пірсів в цій драматичній сюжетній арці?

Читати далі...
11 січня 2021,  20:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вона повертається! Нафіса Вільямс поділилася першим кадром нового сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», де вона постає в костюмі Блекбьорд.

Читати далі...
12 листопада 2019,  16:04 | Новини серіалів

Зло тріумфує, коли хороші люди сидять склавши руки, нагадує нам промо-ролик 6 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», яку зняв Джеффрі В. Бьорд.

У новій серії Джефферсон (Кресс Вільямс) розривається між відданістю своїй родині та своїм наміром врятувати Фріленд. Почуття Анісси (Нафіса Вільямс) до Грейс (Чантал Тхюй) стають глибшими. Тим часом Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) робить цікаве відкриття.

Серія отримала оптимістичну назву «The Book of Resistance: Chapter One» («Книга Опору: Глава перша») і вийде 19 листопада за українським часом.

17 жовтня 2019,  00:05 | Новини серіалів

Кожна мета-людина у Фріленді опиняється в смертельній небезпеці, коли з лабораторії виривається небезпечний вірус, в 3 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

Синопсис серії повідомляє, що коли Лінн (Крістін Адамс) дізнається, що Джефферсон (Кресс Вільямс) уклав угоду з агентом Оделлом (Білл Дьюк), не порадившись з нею, це ускладнює їхні відносини. У Анісси (Нафіса Вільямс) і Грейс (Чантал Тхюй) відбувається емоційна зустріч, а в Дженніфер (Чайна Енн Макклейн), яка в промо-ролику летить вночі у своєму суперкостюмі, стріляють ракетами.

Прем'єра серії «The Book Of Occupation: Chapter Three» («Книга окупації: Глава третя»), режисером якої виступає Бенні Бум, відбудеться 22 жовтня за українським часом.