Новини, в яких згадується Річард Флуд

11 вересня 2020,  10:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коронавірус, бережися! Зірка хітової медичної драми «Анатомія пристрасті» Еллен Помпео повідомила про те, що вже приступила до зйомок 17 сезону, поділившись селфі з колегою Річардом Флудом в соціальних мережах.

Читати далі...
22 січня 2019,  22:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Галлагерів може стати на шість осіб більше, розкриває вагітна Інгрід у промо-ролику 9 серії 9 сезону драмеді «Безсоромні».

Френк (Вільям Х. Мейсі) шукає способи, щоб профінансувати своє спільне майбутнє з Інгрід (Кеті Сагал). Проблеми Фіони (Еммі Россам) зі злістю призводять до неприємної ситуації в кафе Patsy's. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) змушений поглянути в обличчя своїм справжнім почуттям до Темі (Кейт Майнер). Також промо-ролик показує повернення Форда (Річард Флуд), і Галлагери зустрічають його з ножем в руках.

Серія з кричущою назвою «BOOOOOOOOOOOONE!», тобто «БУУУУУУУУУУУУН!» на честь нового персонажа, була знята режисером Лорен С. Яконеллі і вийде на екрани 28 січня за українським часом.

7 січня 2019,  21:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фіона поступово перетворюється на Френка в трейлері майбутніх серій знаменитого американського серіалу «Безсоромні», на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Золотий глобус».

Читати далі...
22 жовтня 2018,  22:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал Showtime повідомив за допомогою невеликого промо-ролика, що у Галлагерів починаються затяжні канікули, і вони щосили спробують залишатися в цей час тверезими.

Вчора на американських телеекранах вийшла 7 серія 9 сезону драмеді «Безсоромні», яка була першою серією з моменту виходу Камерона Монахен (Йен) з серіалу. В ній Галлагери допомагали своїй старшій сестрі Фіоні (Еммі Россам) встати на ноги після аварії, невдалої інвестиційної угоди та відкриття правди про Форда (Річард Флуд). Попереду у цієї сімейки ще 7 серій, і залишається тільки здогадуватися, які божевільні пригоди чекають на них у майбутньому.

«Безсоромні» повернуться з новими серіями 20 січня.

10 жовтня 2018,  01:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Друзі» і «Місто хижачок» Кортні Кокс грає алкоголічку в зав'язці в промо-ролику 6 серії 9 сезону драмеді «Безсоромні».

Френк (Вільям Х. Мейсі) наймає Ліама (Крістіан Айзіа), щоб той допоміг йому завоювати жінку (зірка серіалу «Сини анархії» Кеті Сагал), яка йому дуже сподобалася. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) проводить день в якості спонсора актриси-алкоголічки (Кокс). Фіона (Еммі Россам) з усіх сил намагається здійснити всі вимоги щодо її нових інвестицій, поки Форд (Річард Флуд) підштовхує її до того, щоб їхні відносини стали серйозними. Йен (Камерон Монахен) готується до в'язниці і хоче провести останній день на волі з рідними. У Кева (Стів Хові) та Ві (Шанола Гемптон) виникають неприємності, коли їхні близнючки приносять в дитячий сад предмет з секс-шопу.

Серія «Face It, You're Gorgeous» («Визнай це, ти прекрасна»), яка буде, на жаль, фінальною серією для Монахена та його Йена, вийде на екрани 15 жовтня за українським часом.

10 вересня 2018,  19:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Безсоромні» повернувся в цю неділю, і ось уже вийшов промо-ролик наступної серії його 9 сезону.

Фіона (Еммі Россам) йде на ризиковану інвестицію, ігноруючи пораду Форда (Річард Флуд). Френк (Вільям Х. Мейсі) виявляє фінансові можливості місцевої політики. Карл (Ітан Каткоски) підкріплює свою заяву в академію Вест-Пойнт несподіваним способом. Деббі (Емма Кінні) намагається знайти соратників у своїй битві проти сексуальних домагань. Йен (Камерон Монахен) виходить на свободу і дивується масштабам росту його руху за Гея Ісуса. Кев (Стів Хові) та Ві (Шанола Гемптон) намагаються знайти ідеальну підготовчу школу для близнят.

Серія, яка отримала назву «Mo White!» («Білий Мо!») на честь майбутньої расистської кампанії Френка, вийде на екрани 17 вересня за українським часом.

Режисером серії виступає Ерін ФіліПомаранчевий – хіт сезону»).

27 липня 2018,  03:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Відчайдушні часи вимагають від Галлагерів відчайдушних вчинків», каже повноцінний трейлер 9 сезону драматичної комедії «Безсоромні», на чиєму рахунку є 2 номінації на «Золотий глобус».

У нових серіях Френк (Вільям Х. Мейсі) усвідомлено йде в політику і випадково заражає учасниць асоціації батьків та вчителів венеричними захворюваннями; Фіона (Еммі Россам) продовжує розвивати свій домовласницький бізнес і свої відносини з Фордом (Річард Флуд); Йен (Камерон Монахен) розуміє, що його рух за Гея Ісуса вийшов з-під контролю; Деббі (Емма Кінні) влаштовує на роботі революцію за рівну оплату праці для чоловіків та жінок; у Карла (Ітан Каткоскі) виникають проблеми у військовому училищі через Кессіді (Семмі Ханратті); а Ліп (Джеремі Аллен Вайт) вирішує стати опікуном племінниці своєї подруги Ксан (Скарлет Спенсер) і бере участь в гонках на мотоциклах.

Ви готові до чергового сезону про божевільне життя Галлагерів? «Безсоромні» повертаються на екрани 9 вересня.

15 січня 2018,  14:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Карл (Ітан Каткоскі) знайомить Кессіді (Семмі Ханратті) з небезпечною стороною свого життя в 11 серії 8 сезону серіалу «Безсоромні».

Виселені мешканці Фіони (Еммі Россам) барикадуються в її квартирі, і вона знаходить притулок в обіймах Форда (Річард Флуд). Ліп (Джеремі Аллен Вайт) допомагає Сьєррі (Рубі Модін) розібратися з її батьком, який вийшов з в'язниці. Тим часом Йен (Камерон Монахен), незважаючи на попередження, вирішує прихистити підлітка-втікача; Френк (Вільям Х. Мейсі) хоче вийти на пенсію; а Деббі (Емма Кінні) повинна вибрати: чи платити їй за школу, чи за операцію, щоб зберегти свої пальці.

Серія «A Gallagher Pedicure» («Педикюр по-галлагерівськи») вийде на екрани 22 січня за українським часом.

4 січня 2018,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime поділився промо-роликом і розширеним синопсисом 9 серії 8 сезону драмеді «Безсоромні».

Бізнес Френка (Вільям Х. Мейсі) приймає неприємний оборот, відправляючи його в біга по Канаді. Зіткнення Йена (Камерон Монахен) зі священиком призводить до несподіваних союзників. Тим часом Фіона (Еммі Россам) намагається — і це закінчується невдачею — подружитися з друзями Форда (Річард Флуд); Карл (Ітан Каткоскі) вирішує зробити пропозицію Кессіді (Семмі Ханратті); а Ліп (Джеремі Аллен Вайт) повинен вирішити, чи говорити Сьєррі (Рубі Модін) про минуле Чарлі (Чет Генкс).

Серія «The Fugees» («Біженці») вийде на екрани 8 січня за українським часом.

20 грудня 2017,  04:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 8 серії 8 сезону знаменитого драмеді «Безсоромні», режисером якої стала його зірка Еммі Россам.

Френк (Вільям Х. Мейсі) починає займатися процвітаючим бізнесом з імпорту та експорту. Фіона (Россам) розмірковує про переїзд в своє власне житло, після того як Форд (Річард Флуд) показує їй ту сторону Чикаго, яку вона ніколи не бачила. Тим часом, Ліп (Джеремі Аллен Вайт) знайомиться з новими спонсорами; Йен (Камерон Монахен) кидає виклик пастору, який молитвами намагається зробити геїв натуралами; а безробітна Деббі (Емма Кінні) шукає гроші на школу і на Френні.

Серія «Frank's Northern Southern Express» («Північно-південний експрес Френка») вийде на екрани 1 січня за українським часом.