Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Роман КолинкаRoman Kolinka

50%
0
50%
0

Фільмографія

Майя (2018) ... Gabriel
Майбутнє (2016) ... Fabien
Едем (2014) ... Cyril
Джульєтта (2013) ... Charles
Щось у повітрі (2012) ... Communautaire
Cadeau de rupture (2009) ... актор
Majorité (2005) ... Blaise Lapierre
Блакитний острів (2001) ... Zigomar
Перемога, або Біль жінки (2000) ... Roman
Юна мрійниця (1994) ... Roman à 7 ans
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...