Миа Хансен-ЛёвMia Hansen-Løve

Миа Хансен-Лёв / Mia Hansen-Løve
Народилася 5 лютого 1981
100%
1
0%
0

Фільмографія

Un Beau Matin (2021) ... режисер
Майя (2018) ... режисер, сценарист
Майбутнє (2016) ... режисер, сценарист
Едем (2014) ... режисер, сценарист
Перше кохання (2011) ... режисер, сценарист
Отец моих детей (2009) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...