Оновлення, в яких згадується Ніколай Арсель

11 липня 2017,  15:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий український трейлер пригодницького фентезі «Темна вежа» з Ідрісом Ельбою та Меттью МакКонахі. Ельба втілює представника давнього ордену Стрільців, який присягнувся захищати містичну Вежу від руйнування. А МакКонахі у вигляді темного чаклуна Людини в чорному намагається уникнути його помсти, знищити Вежу і влаштувати в своєму й нашому світах справжнє пекло.

Фільм Ніколая Арсела, який є екранізацією романів Стівена Кінга, входить в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа. У кіно з 3 серпня.

10 липня 2017,  16:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кілька годин тому студія Sony Pictures представила новий трейлер фентезі «Темна вежа», заснованого на однойменній серії романів Стівена Кінга. Відео складається з багатьох нових моментів, які показують ще більше екшену в протистоянні Стрілка (Ідріс Ельба) і Людини в чорному (Меттью МакКонахі), чия війна приводить їх в наш світ.

Нові кадри фільму Ніколая Арсела ви знайдете в нашій галереї. Український трейлер «Темної вежі» дивіться тут.

6 червня 2017,  16:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший ТБ-ролик фентезійного екшену «Темна вежа», заснованого на серії романів Стівена Кінга, присвячений його головному антагоністу — Людині в чорному, якого втілює володар «Оскара» Меттью МакКонахі. Він каже Стрілку (Ідріс Ельба), що, щоб той не робив, Вежа все одно впаде, адже смерть завжди перемагає.

Кінокартина Ніколая Арсела увійшла в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа, хто склав їй компанію, дізнайтеся з нашого гіда.

3 травня 2017,  18:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо одразу дубльований трейлер очікуваної екранізації роману Стівена Кінга «Темна вежа», де Стрілець (Ідріс Ельба) буде по двом світам полювати на Людину в чорному (Меттью МакКонахі), яка хоче за допомогою містичної Вежі скрізь влаштувати своє пекло.

В українські кінотеатри фільм Ніколая Арсела прибуде 3 серпня.