Девід НаттерDavid Nutter

50%
0
50%
0

Фільмографія

Бетвумен (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Загублені у космосі (2018) ... режисер
Ілюзія (2018) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Карантин (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Флеш (2014) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Стріла: Рік перший (2013) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Адвокати (2013) ... режисер
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...