Промо і опис 2 серії 8 сезону фентезі «Гра престолів»

15 квітня 2019,  15:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув драматичний промо-ролик 2 серії 8 сезону фентезійного серіалу «Гра престолів», який показує, що в лавах союзників відбувається розкол напередодні битви.

«У смерті багато облич. І я з нетерпінням чекаю на те, щоб побачити це».

Гряде битва за Вінтерфелл. Джеймі (Ніколай Костер-Вальдау) стикається з наслідками своїх минулих вчинків, як вбивство батька Дейнеріс (Емілія Кларк) Ейріса Таргарієна, за яке тепер йому доведеться відповідати перед Матір'ю драконів. Також у серії відбудеться напружена розмова між Дані та Сансою (Софі Тернер) щодо того, що їм ніколи не варто було довіряти Серсі (Ліна Гіді).

Разом з цим промо-ролик показує зворушливий поцілунок Міссандеї (Наталі Еммануель) та Сірого хробака (Джейкоб Андерсон) перед битвою, а Джон (Кіт Герінгтон) запитує у Тормунда (Крістофер Гів'ю), скільки у них залишилося часу, перш ніж завтра зійде сонце.

Друга серія фінального сезону «Гри престолів», яку зняв режисер прем'єрної серії Девід Наттер, вийде на екрани 22 квітня за українським часом.

Російськомовна прем'єра 1 серії 8 сезону, яка отримала назву «Вінтерфелл», відбудеться сьогодні, 15 квітня, о 22:00 на каналі Fox Crime, що показують в Україні.

4451 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: